Andi Miron

Doi prosti: un profesor si un elev

O alta stire din categoria ''sex cu cadrele didactice'' revine in atentia publicului. Subiectul este fumat, consumat de mult daca ne aducem bine aminte de ''gigolo-ul'' din Jean Monnet si eleva acestuia asazisa si ''coarda-elastica''. De la Jean Monnet ne indreptam atentia (pe moment, cine stie cand mai apare vreun viol) catre Liceul George Enescu, tot din Bucuresti. Si nu, actiunea nu a avut parte in liceu.

Liceul pare sa se transforme in ziua de azi mai mult intr-un bun cadru de filme pentru adulti (avand in vedere ca toate cuvintele din DEX sunt insotite de cuvantul ''porno'': profesoara, elev, pitic), nu intr-o societate, o institutie publica ce prospera spre exceleta, performanta, etc. etc. In cazul de fata, eleva (sincer, nu-mi place sa-i spun eleva pentru ca nu i se potriveste deloc, dar hai, fie de la mine...) relateaza ca a avut o relatie bine merci cu ''violatorul de minore'', ba chiar respectivul a si avut placerea, in acelasi timp ocazia de a fi primul, deci initiatorul, omul a mers pe principiul ''primul venit, primul servit''. Tatal fetei aflase despre acest lucru cu 3 zile in urma: adica inainte sa ajunga fiicasa la tv, (desi relatia dintre cei doi s-a rupt cu mult timp in urma) prin presa sa vomite ce are de vomitat.

La intrebarea pusa elevei: ''De ce ai vomitat abia acum?'', eleva motiveaza ca a facut-o abia acum pentru ca profesorul o insela in dese randuri. Lucrurile au avansat pana ce profesorul de religie i-a dat verde elevei cu 10.

Fabulos.

Oricum, faza cu Nastase le intrece pe toate.

Trimiteți un comentariu