Andi Miron

Intrusii de la Liberty Parade


Liberty Parade, de-alungul anilor, dj-ilor cu nume ce au mixat an de an, si-a creat o povestioara frumoasa. Liberty Parade inseamna preponderent muzica house, ca sa nu mai spunem dance, techno, etc. Pe langa muzica, inseamna atmosfera, atmosfera ce pare a se contura de la an la an. Evenimentul devine din ce in ce mai popular.

Devine din ce in ce mai popular, insa nu si muzica. De ce? Ei bine, de aici porneste controversa care se rezuma la faptul ca de la an la an participa din ce in ce mai multi penibili, aparent extaziati cu acele vesnice fluiere in gura. Multi fani ai muzicii electronice nu participa la Liberty Parade tocmai din aceasta cauza iar din acea multime de 50 000 de oameni se afla multa cantitate neglijabila, lucru clar.

Giga Valorosu' de la Botosani vine si el la mare sa se distreze. Aude si el de un eveniment moca, pe plaja, ce sa vezi... Participa si el. Bietul om nu intelege muzica, insa ii place sa o faca pe dansatorul, cu fluierul in gura, cu ochelarii pe ochi, sa se simta si el emancipat. Gica se intreaba totusi de ce preferatul sau, Dj Sava nu urca pe scena. Ce sa vezi... Nu e Dj Sava. Si nici nu va fi.  Cand Giga ajunge acasa, da drumul la o manea, la un Connect-R, la un Dj Sava, dar tot ce conteaza este ca in mintea sa e un om emancipat fata de semenii sai. Partea cea mai rea abia acum vine. Anul urmator revine in acelasi loc, insa cu mai multi prieteni.

Free acces-ul e de vina, of course.

Trimiteți un comentariu