Andi Miron

Liberty Parade 2012 si un Roger Sanchez de milioane


Liberty Parade este un eveniment cu traditie, ce a luat in ultimii ani o amploare foarte mare. Organizat anual, anul acesta au participat peste 50 000 de oameni pe plaja dintre Venus si Saturn. Pe 28 iulie, boxele au duduit din jurul orei 22.30, pana la ora 06.00, la rasarit, cu vesnicul Raoul Russu la pupitru.

In ordinea in care au urcat pe scena, au mixat: Adrian Eftimie, Dj Andi, Liviu Hodor, Vali Barbulescu, Baggi Begovic, Roger Sanchez, Optick, Vika Jigulina, Raoul Russu. Mi-a placut setul lui Adrian Eftimie si al lui Raoul Russu dintre cei ai nostri, de remarcat si setul lui Baggi Begovic. Fara dar si poate, pentru multi motivul prezentei la Liberty Parade 2012, surpriza serii a fost special guest-ul Roger Sanchez, aflat in Romania nu pentru prima data.

Dupa cum spuneam acum ceva vreme in articolul de promovare al evenimentului, Roger Sanchez este omul perferct pentru un astfel de eveniment si a confirmat insusi acest lucru. Cei prezenti au facut cunostinta cu stitul inconfundabil, caracteristic Roger Sanchez, artistul intretinand atmosfera cu un set bomba.

Consider ca in acest an s-a investit mai putin in mediatizare. Parca ne-au incantat si mai putine dansatoare, dar cu toate acestea, Sharam nu este Roger Sanchez. Inca un aspect demn de laudat si pentru care echipa de la Radio 21 sunt demni de apreciat este faptul ca nu ne-au mai deranjat indivizi ca Connect-R in acest an. Un pas inainte.

Trimiteți un comentariu