Andi Miron

Romanul, un chilotar intarziat


De apreciat este faptul ca romanii au venit la urne si intr-un numar foarte mare. Unii au avut intetia, insa asta nu a fost de ajuns. Romanasii plecati in vacanta pe litoralul romanesc au putut vota la urnele puse special la dispozitie, de USL, la malul marii.

De remarcat nesimtirea, destul de mare zic eu si anume faptul ca o mare, mare parte au intrat in sectiie de votare in slip, in tanga, care mai de care mai sumar imbracat: cu burtile pe afara, cu celulita la aer curat. Da, au lipsit toplessul bunicutelor de la tratamentele cu namol si eventual ceva nudisti.  Toate aceste aspecte surprinse de catre televiziuni nu fac decat sa intareasca afirmatia: ''romanul este ghertoi''.

Mersul la vot in chiloti a fost in timpul zilei. Ceea ce a urmat seara, mai bine zis noaptea, dupa ora 22.30, este un alt aspect parca desprins din filmele cu prosti, sau din sketch-urile tembele din emisiunea lui Bendeac. Turistii de pe litoral nu au mai venit in chiloti la vot, probabil din cauza tantarilor. Au venit imbracati, probabil de la terase si culmea, toti o data, in acelasi interval orar: 22.00 - 23.00. Bineinteles, nici un sfert dintre cei care asteptau in afara sectiei nu au pus stampila pe buletinul de vot.

Asadar, se verifica: Romania este mereu surprinzatoare. Concluzia: ''romanul este un ghertoi'', sau mai cu perdea spus, ironic, un chilotar intarziat.

Trimiteți un comentariu