Andi Miron

Distractia s-a mutat in provincie timp de doua zile

Vedete din Bucuresti si nu numai si-au dat drept punct de intalnire orasul Bacau, la festivalul de muzica Romanian Top Hits, aflat la cea de-a sasea editie. Artisti, figuri din media, din  zona politica au participat sambata in centrul Bacaului la cea de-a doua seara a evenimentului.

In jurul orei 19.30 au pasit pe covorul rosu vedetele, iar la ora 21.00 a urcat pe scena primul artist. Nicoleta Luciu, proaspat revenita in showbiz, intr-o forma de zile mari, a prezentat evenimentul alaturi de Razvan Popescu de la Radio Zu, aflat la a doua prezenta in aceasta calitate, un om simpatic dupa cum il stim cu totii; MC-ul perfect pentru un astfel de eveniment. Nicoleta Luciu a si cantat, prestatia sa fiind aclamata de catre miile de spectatori prezenti in centrul Bacaului.

In cea de-a doua seara au mai cantat Roxana Nemes, prezentatoare in 2011 alaturi de Razvan Popescu, Connect-R, Fly Project, Anda Adam, Compania 7, Funkwhite, Anthony Icuagu, Amna, Corina, Deepside Deejays, Nick Kamarerra, Iris. Vineri au urcat pe scena: Directia 5, Antonia, Raluka, Puya, Cici, Naguale, Dj Project, Mellina, Diana Matei si Vunk. Spectacolele au fost deschise de catre tinerii interpreti ai Trofeului Junior, editia a II-a.

Evenimentul organizat de Primaria Municipiului Bacau a beneficiat de o organizare slaba si nu este prima data cand se intampla acest lucru: de la accesul persoanelor neautorizate in backstage, pana la sunet. Majoritatea artistilor au preferat sa urce pe scena venind direct de la hotelul la care au fost cazati, Hotel Decebal, nepoposind in backstage tocmai din aceasta cauza, a proastei organizari. Acelasi motiv, legat de transmisiunea in direct, pe un post de televiziune. Nicio sansa... Doar Kanal D si-a trimis un corespondent ce a facut corespondente la nivel national.

Cu toate acestea, Romanian Top Hits ramane un eveniment muzical cu traditie pentru Bacau, poate cel mai asteptat eveniment de catre publicul tanar si nu numai. Din punctul meu de vedere, RTH reprezinta un fel de RMA la scara mai mica, cu mai putini artisti, spectatori mai putini, bani investiti mai putini, eveniment organizat intr-un oras mai mic.

Trimiteți un comentariu