Andi Miron

Societate de aspiranti


Uii vor sa devinta fotbalisti cand sunt mici, altii astronauti. Fetitele, in mare parte doctorite, medici veterinari, etc. Insa vom ajunge ca in curand, aceste profesii specifice dorintelor copilariei sa dispara din mintea micutilor, aspiratiile urmand sa devina semeni celor enumerate in randurile de mai jos.

Pe plan national, tinta unui procent consistent de tinere din Romania sunt: Monica Columbeanu, Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, etc. (Cum e Bianca Dragusanu in Romania, asa si Kim Kardashian, ''vedeta'' bibelou ce a intrat showbiz in urma unui film porno din propria galerie, cu un rapper american, rapper ce beneficia consistent de serviciile impecabile prestate de Kim. Nu stiu ce are in cap tipa, insa arata senzational, fiind nominalizata in nenumarate randuri drept vedeta cu cel mai mare si mai apetisant fund din lume).

Cum capacitatea intelectuala este redusa, cerintele minime impuse de domnisoara pentru eventualul fraier sunt: masina si o sursa de venit stabila. Asta pentru inceput, iar cerintele cresc odata ce respectiva ''isi face un nume'', iar beneficiarii se inmultesc pe zi ce trece. Nu le condamn pe fete, vorba aia: ''nu-i prost cine cere, ci cel care da''. Sunt multe criterii in care porti imparti o societate, chiar si curvele sunt greu de sortat: de la fizicul acestora, experienta, pana la cerinte, eventual tariful.

Cum fiecare are tariful propriile cerinte, sunt multe care se vand chiar pe o cafea in Dorobanti. Domnisoarele ca domnisoarele, insa trai ca al cocalarilor care scot portofelul pentru a beneficia de femei, prost trebuie sa fii.

Trimiteți un comentariu