Andi Miron

Bazaconiile lui Dragomir

Lui Dragomir ii place sa se simta ca un guru si nu se poate abtine. Ii place sa faca declaratii bomba in fata presei, sa exagereze. Printre bazaconiile scoase pe gura se enumera supraestimarea din punct de vedere valoric a multor jucatori inca de prin anul 2000 pana in prezent: jucatori ca An. Cristea, N. Dica, D. Goian, C. Tanase, L. Sanmartean, Chiriches au trecut prin gura personajului de la LPF.

Declaratiile ireale in fapt si penibile in acelasi timp fac in mare parte referire la cota de piata a jucatorilor, dar si a performantei echipei nationale, la fel, supraevaluate de Mitica Dragomir. Poate ca o face sa fie vazut bine in ochii suporterilor, desi la capitolul ''simpatizanti'', la fel ca si Sandu, nu o duce prea bine. In mod normal, in calitate de boss la LPF nu faci declaratii imbecile si nici nu incerci sa pari mai simpatic prin astfel de mijloace. Nu pari mai ''specialist, nici nu atragi ''fani'', ba din contra. Lauda fotbalul romanesc pentru a i se ridica si lui, automat cota, lasand de inteles ca pe undeva este si meritul sau. Ei bine, declaratiile sunt false, iar Mitica, la fel ca si Mirciulica au ingropat fotbalul romanesc.

Mitica Dragomir nu cunoaste prea bine fotbalul, poate prea putin si aproape deloc in comparatie cu jurnalistii sportivi si multi alti oameni din fotbal.

Trimiteți un comentariu