Andi Miron

Ii place cu lumina stinsa

In astfel de circumstante, fie ca-i place sau nu cu lumina stinsa, oricine i-ar face pe plac lui Ruby. Doar ii place cu lumina stinsa... Ruby este o artista ce a patruns in industria muzicala din Romania acum cativa ani, nu multi, insa apogeul pare sa-l fi atins in acest moment. Cunoscuta atat in industria muzicala, cat si in showbiz, prima data cand am auzit de numele ei a fost prin 2010, un remix la piesa ''Touch me'', by Dj Andi.

Pe numele ei real, Ana Claudia Grigore, artista a mai scos un hit ''Miracle of Love'' cu un videoclip bunicel, iar ultima piesa, intitulata ''Stinge Lumina'' beneficiaza de asemenea, de un videoclip. Poate fi ''ascultata'' si pe ''mute'' atat timp cat avem clipul in fata. Ruby a pozat pentru Playboy in luna iunie, pictorial realizat de Edward Aninaru, deci are un CV bunicel. In mediul online este activa, atat pe facebook cat si pe twitter.Despre clipul ultimei piese, pare sa fie ceva ''low-cost''. Sound-ul piesei este execrabil, iar versurile manelistice. Tipic anului 2012.

Ruby a intrat bine in industrie si pare sa-si facut un nume in Romania nu numai printre manelisti si asta din simplul fapt ca nu ai cum sa scapi de ea. Cine stie, un feat. cu ''PIMP-UL'' Pitbull o poate duce pe ''Red Carpet'' la VMA.

Trimiteți un comentariu