Andi Miron

Jennifer Lopez va concerta in Romania


Romania a gazduit in ultima vreme evenimente/concerte de marca. Multe vedete din SUA, cunoscute pe plan international au poposit in Romania. De la artisti cu varste trecute de 60 de ani oarecum expirati pana la cei mai in voga, multi au venit la Bucuresti, fie ca vorbim de muzica rock, dance, pop sau electronica.

Acestea fiind spuse, ultimul ''boom'' pe anul acesta pare sa fie concertul lui J-LO. Superstarul pop Jennifer Lopez confirma oficial includerea Bucurestiului pe harta turneului sau mondial, Dance Again. Concertul va avea loc pe data de 14 noiembrie, in cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oara cand diva ajunge in Romania.
J Lo a anuntat recent ca prin intermediul site-ului sau, intentioneaza sa interactioneze cat mai mult cu fanii, care au sansa de a castiga bilete la concerte, premii surpriza si chiar invitatii in backstage.
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si au valori cuprinse intre 106,50 si 958,50 lei. www.ro.stiri.yahoo.com
 
Probabil ca artista nu a auzit pana acum de Romania si probabil va si uita la scurt timp dupa prestatie, insa cu totii stim ca Jennifer Lopez are 43 de ani. Ei bine, uite asa arata o femeie de 43 de ani:
 

1 comentarii:

Imi pare foarte rau ca nu mai vine. As fi vrut sa o vad si eu in carne si oase!

Reply

Trimiteți un comentariu