Andi Miron

Maidanezi si alte javre

Problema cu maidanezii pare sa fi inceput inca din vremea cand Tara Romaneasca s-a unit cu Moldova. Si totusi inca de atunci pana acum a ramas nesolutionata. Putem da vina pe primarii dar si pe cetatenii de rand, in general babe ce se impotrivesc atunci cand vine vorba sa-i dai un par in cap unui caine, cand te ataca pe tine sau pe cei din jur.

O spun din propria experienta, am intampinat multe probleme cu maidanezii mai dintotdeauna. In ultimul an am fost fugarit (pe jos si pe bicicleta) de vreo 4-5 ori si o data s-a lasat cu o muscatura la antebrat. Nu-i nevoie sa traiesti astfel de experiente pentru a eradica problema.

Aceleasi babe ii si hranesc pe maidanezi. Stiu ca sunt imbecili care spun: ''trebuie sa ne bazam pe instinctul si ''bunul simt'' cainilor pentru ca ei stiu cu adevarat daca esti om bun sau rau''. Sa-ti zic ceva: daca tu crezi asta, esti mai prost decat un caine turbat. In acest caz poti sa-ti pui o funie la gat si sa te spanzuri.

Singura solutie eficienta era eutanasierea cainilor, trecand peste niste clisee idioate. Daca babele si cretinii aflati in aceeasi cauza militeaza pentru drepturile maidanezilor :))))))) si care nu cumva sa iasa in Piata Universitatii, le propunem sa-i creasca in apartament. In caz contrar, ii vom lua si pe caini, si babe si pe mosnegi, ca pe niste javre la hingheri. Ii ducem in cusca, iar in cazul in care nu vine nimeni sa-i recupereze, soarta e certa..

In momentul de fata se merge pe castrare. O solutie mizerabila in care nici ultimul imbecil nu mai crede ca aceasta poate fi o solutie eficienta..
In Romania se tot castreaza de prin 2000, cand era la moda piesa celor de la Taxi - Cainele comunitar. In acelasi stadiu am ramas, poate mai rau...

Trimiteți un comentariu