Andi Miron

Nu toata muzica dance e la fel

Zi de zi se scot multe mizerii pe piata muzicala din Romania, toate putand fi ascultate pe posturile de radio din tara. Avem parte de muzica comerciala din ce in ce mai multa si din ce in ce mai proasta. Artistii de doi lei se inmultesc (i-as putea enumera, dar cu alta ocazie), odata cu acestia si sound-urile jalnice.

In aproape toate cluburile din tara intalnim aceeasi muzica. Muzica dance este frumoasa, problema este ca multi penibili au intoxicat industria. Ei bine, pe langa gunoaie se mai gasesc si lucruri faine. Tom Boxer si Nick Kamarerra sunt doi dintre cei mai buni producatori de muzica din zona dance din Romania, printre putinii care nu participa la manelizarea Romaniei. Ultima piesa a lui Tom Boxer, in ''colaborare'' cu Morena se numeste ''Hey'' si are si videoclip; o piesa bunicica. Am folosit ghilimelele pentru ca cei doi formeaza un cuplu de ceva vreme.Cat despre Nick Kamarerra, ultima lui piesa se numeste ''Nada Mas'', vocea feminina ii apartine fostei membre ASIA, Alinka, totodata protagonista videoclipului de mai jos.

4 comentarii

De acord cu tine.
Se face prea multa muzica doar de dragul de a scoate album.

Reply

Nu neaparat. Nimeni nu mai cumpara albume, insa apar peste noapte niste''no name-uri'' cu niste ''hituri'' de tot cacatul.

Reply

daca o piesa nu are ceva influente din america latina cred ei cei care o produc ca nu va avea succes.Nu mersi eu zic pas la asa cvea.(nu,nu ascult manele)

Reply

Da sa stii ca piesele astea doua sunt chiar ok , avand in vedere faptul ca eu nu prea ascult muzica artistilor nostrii :) .

Reply

Trimiteți un comentariu