Andi Miron

Studio Martin se redeschide cu Blond:ish la pupitru

E inceput de toamna si odata cu luna septembrie, distractia de la malul marii se muta in capitala. Bucurestiul se ''repopuleaza'', iar Studio Martin pregateste un ''Reopening Party'' incendiar pe data de 22 septembrie.

''Si nu oricum ci intr-o noua prezentare vizuala si auditiva: un pupitru plasat mai aproape de crowd, un decor mai luminos ce se va asorta mult mai bine cu zambetele clubber-ilor si un sound reglat perfect pentru nopti lungi de dans pana la epuizare!
Nu, nu vom avea o deschidere cu strip girls blonde care ies din tort la 12 noaptea dar vom avea in spatele mixerului cel mai HOT duo feminin al momentului: Blond:ish!!!

Si tot la inceput de drum nou, se afla si Podcastul oficial Studio Martin! Pe scurt, podcastul isi propune sa devina un preview audio pentru noul sezon de petreceri Studio Martin, gazduind mixuri ale invitatilor din Studio Martin, mixuri realizate in exclusivitate. Primul episod il are ca invitat pe Charlie Boy, cel care va face warmup-ul pentru Blond:ish, special guests la Studio Martin Reopening Party.'' by AnyPlace.ro

Trimiteți un comentariu