Andi Miron

Super-eroii nu mor niciodata

Daca ar muri, nu ar mai fi super-eroi (si nu, Iliescu nu e super-erou)... Mai putin penibilul Harry Potter, care din cate am auzit moare in ultimul film. Ma bucur, poate nu va mai exista o continuare. Dupa cum stim, in filmele cu super-eroi cu ''super-puteri'' binele invinge intotdeauna, deci sunt previzibilie si toate au aceeasi actiune.

Desenele cu Spiderman, Batman, Fantastic Four si X-Men mi-au umplut copilaria. Cel putin astia erau super-eroii promovati in Romania cel mai mult. O super-eroina se intoarce pe marile ecrane, un personaj mai putin cunoscut pentru salile de cinema din Romania sau pentru posturile de desene animate de la noi. Cel putin asa era cand aveam 5 ani.

 Femeia-Minune (Wonder Woman), sotia lui Superman si amanta lui Batman este oficial resuscitata.

Din cate se pare, acest nou proiect se va concentra pe povestea originii Dianei Prince (sau Diana din Themyscira, precum e cunoscuta de “catre ai ei”) si a alter ego-ului ei. Aceasta decizie a fost luata din dorinta de a o prezenta pe eroina pe parcursul procesului sau de formare, si nu ca pe o aparatoare a libertatii deja formata, fara a prezenta si timpul din spatele acestui rezultat.
In ceea ce priveste scenariul, responsabil cu acesta se zvoneste a fi Allan Heinberg, acesta scriind si pentru seriale precum ''Grey’s Anatomy'', ''Gilmore Girls'' sau ''Sex and the City''. In ciuda acestui fapt, deocamdata nu exista nici un ordin in ceea ce priveste realizarea unui episod pilot. HighSound

2 comentarii

cel mai tare super erou e Iisus...

Reply

hmm , m-ai facut curioasa :) . ah si nu sunt fana Harry Potter , si nu , nu e erou :)) dar nu moare in ultimul film :D .

Reply

Trimiteți un comentariu