Andi Miron

Atunci cand se plictisesc de jucat barbut pe bani publici

Indiferent de partid, ciolanul - interesele personale sunt primordiale in politica romaneasca. Cum nimic constructiv nu se poate face, atunci cand cei de la putere se satura de jucat barbut pe bani publici, povestea o ia de la capat. Politicienii incep sa schimbe legi, sa faca fel de fel de combinatii care mai de care mai imbecile, doar asa parea niste oameni ''devotati'' care sa apere ''interesele nationale'' si bineinteles, ''ne apare de moguli''.

Dupa cum spuneam, bani ''nu sunt'', sau se doreste ca ''prostimea'' sa creada ca intradevar nu sunt pentru dezvoltarea infrastructurii; ce le ramane politicienilor de facut este libertatea de a se juca cu legile, sa mai emita niste ordonante imbecile, inutile si nejustificabile. Practic, din '89 in coace acestea par a fi singurele lucruri lasate in urma de Iliescu, Basescu si gastile lor: legile date peste cap de mii de ori.

"Clasa a IX-a cred că trebuie să rămână la liceu. Liceul românesc are în tradiţie o durată de patru ani şi eu cred că trecerea clasei a IX-a la clasa gimnazială ar însemna un salt în jos imens la calitatea învăţământului şi nu cred că trebuie să-l facem. De aceea, acesta este unul din obiectivele pe care le avem atunci când vom modifica legea şi vrem să facem lucrul acesta cât mai curând", a afirmat Ecaterina Andronescu.

"Actuala lege stabileşte ca din 2015 clasa a IX-a să treacă la şcoala gimnazială. Acest lucru ar fi pur şi simplu o abandonare a calităţii sistemului naţional de învăţământ. Vom corecta legea Educaţiei şi vom lăsa clasa a IX-a în ciclul gimnazial, acolo unde mi se pare că îi este locul", a explicat ministrul Educaţiei. Mediafax
 De data asta a cazut imbecilitatea, insa din 2015 va deveni realitate. Pana in 2015 sa nu uitam, mai avem in afara de educatie si justitie, sanatate, etc. Multe lucruri numai bune de schimbat si multi bani numai buni de furat.

Trimiteți un comentariu