Andi Miron

Paranormal Activity 4 si Hallowen-ul

''Paranormal Activity'' se caracterizeaza prin mult suspans. Ideea celor patru serii este originala, motiv pentru care a si prins la public, in ciuda bugetului initial, din 2007, de aproximativ 15.000 de dolari. Suma infima pentru o productie de pelicula. Actiunea ramane aceeasi, povestioara se schimba, farmecul pare sa nu si-l fi pierdut.

Nicicand nu poti lansa un film de groaza mai bine decat in luna octombrie. E bataie mare in zona filme de groaza in perioada Halloween-ului, dar ''Paranormal Activity 4'' va fi lansat pe 19 octombrie, cu cateva zile inainte de Halloween, iar trailerul a aparul recent pe net. Am vazut primele doua parti ale celebrei francize. Prima nu mi-a placut, insa la cea de-a doua am rezistat pana la final, deci mi-a starnit un oarecare interes. Pentru atmosfera, merita vazut 3D cu gasca la cinema.


În "PARANORMAL ACTIVITY 4", film regizat de Henry Joost şi Ariel Schulman, joacă Dianna Argon, Katie Featherston şi Brady Allen.
Oren Peli, producătorul primelor trei filme din seria "PARANORMAL ACTIVITY", este scenaristul noului film. Acţiunea din "PARANORMAL ACTIVITY 4" se petrece la cinci ani după evenimentele din primele două serii şi la 24 de ani după "PARANORMAL ACTIVITY 3".
Procinema.ro scrie că seria "PARANORMAL ACTIVITY" este cea mai profitabilă franciză horror din istoria cinematografiei: primele trei filme au avut un buget însumat de 9 milioane de dolari, aducând încasări de 576 de milioane de dolari. scrie Gandul.info

Trimiteți un comentariu