Andi Miron

Cum sa scapi de cocalarii clubberi

Toata lumea stie ce e un cocalar. Ei bine, un cocalar nu este cocalar destul daca nu e si clubber. Un cocalar trebuie sa fie in trend cu lumea, deci sa fie si clubber. Acesta merge la petreceri unde se pune muzica tech, deep, progressive doar de dragul de a da ''check in'' pe Facebook. Nu intelege muzica, nu intelege ca un gig Vali Barbulescu in Studio Martin nu este ca un concert Alex Velea in Chaboo. Nu va pricepe de ce ''piesa tine o ora si nu se mai termina''.

Acestei rase de cocalari ii place sa epateze, sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care reprezentantii spun ''prezent'' cu fluierul in gura direct din primul rand atunci cand vine vorba de Liberty Parade. Daca nu-i vezi, ii poti recunoaste dupa apelativul ''boss'' pe care-l folosesc foarte des intre ei, dar si cu terti.

Cel mai simplu scapi de cocalarii clubberi evitandu-i. Nu intra in cluburi, nu merge la evenimente unde vin astfel de specimene, nu te intovarasi cu ele. Cocalarii prefera in general tot ceeste gratis... Cocalarii nu vor da bani pe un bilet la White Sensation, sau oricum, numarul lor prezent la event va fi foarte mic. Un alt exemplu, evenimentele marca Xteria organizate in acest an: cocalari vor fi, insa intr-un numar consistent diminuat, mai mic.

Am fost in septembrie la Ministry of Sound Made in London, pretul unui bilet fiind de 50 lei. Pretul unui bilet a fost la fel si la event-ul de la Arenele Romane, ultimul party marca Xteria pe anul 2012, unde au urcat la pupitru Mark Knight si Phunk Investigation. Consider ca 50 de lei este o suma frumusica pentru una - doua dedicatii in Club Balkan; nu toti cocalarii vor scoate din buzunar 50 de lei pentru ceva ce nu cunosc doar de dragul unui ''check in''.

In concluzie, asteapta-te la ce e mai rau atunci cand e ''free acces'' si mai ales atunci cand vine vorba de un ''beach party''.

Trimiteți un comentariu