Andi Miron

De ce s-au inventat amantele

Frumusetea nu se intalneste la fiecare colt de strada. Se spune ca romancele sunt cele mai frumoase femei de pe glob, insa pe sticla apar prea des Tonciu si Buruiana. In plus, Romania nu a castigat niciodata Miss Universe. Ne place sa ne laudam exagerat de mult, neavand si motiv pentru a face asta.

Postul acesta este pentru femeile care cred ca este obligatoriu sa ramai shaormista pe viata, asta dupa ce ai nascut un copil, doi sau o echipa de fotbal.
Iat-o pe tanara actrita in varsta de 26 de ani, Megan Fox la scurt timp dupa ce a nascut primul copil. Amantele vor exista mereu, atat timp cat ''iubirea de-o viata'' va arata ca un mistret afumat de Ignat zi de zi. In schimb, o mama de copil ca Megan Fox este foarte posibil sa-si caute chiar ea un amant, si asta greu de impiedicat atat timp cat portofelul ''capului familiei'' este din ce in ce mai subtire, chelia-i devine din ce in ce mai proeminenta, iar burta din ce in ce mai incapatoare.

PS: Acest post nu este destinat celor deja nascute shaormiste si presupun ca v-ati dat seama ca prima fotografie este un exemplu de ''asa nu!''. Nu de alta, dar mai sunt unii cu gusturi mai ciudate...
Trimiteți un comentariu