Andi Miron

Posta Romana, intr-un etern faliment

In continuarea titlului putem mentiona faptul ca Posta Romana merge in paralel, pe aceeasi linie cu tot statul roman avand in vedere involutia economica. Statul vrea sa scoata la vanzare 51% din actiunile Postei Romane. Initial, strategia de privatizare a Postei Romane prevedea scoaterea la vanzare a unui pachet de actiuni reprezentand 20% din capitalul social.
''În ianuarie 2012, directorul general al instituţiei, Daniel Neagoe, declara că CNPR şi-a diminuat pierderile de la 28 de milioane de euro în 2010 la 4,3 milioane euro la finele lui 2011. Mai mult, la momentul respectiv, compania raporta un profit brut de 1,4 milioane de euro, cu 16,6% mai mare decât cel înregistrat în luna decembrie a anului precedent.'' YahooNews
Defapt, Posta Romana este falimentara de mult timp. Conditiile, serviciile complet mizerabile si secolul in care traim, face ca Posta Romana sa-si taie singura craca de sub picioare. Oricum, ideea de privatizare suna a lucru total tampit, dar raman la ideea ca nimeni nu va avea curajul sa se incumete sa preia nici macar 10% din actiuni.

Trimiteți un comentariu