Andi Miron

Romania, in fruntea Europei

Romania ocupa onorabilul ultim loc in Europa la gestionarea deseurilor/ reciclare, desi ONG-urile organizeaza diverse campanii de constientizare iar mai nou, pentru fiecare sticla de plastic de 2 litri reciclata primesti 5 bani, asta ''gratie efortului'' depus. Romania se afla din nou pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste finantarea sistemului de sanatate. Lista poate continua, insa Romania chiar exceleaza la ceva.

In 2012, Romania este campioana europeana la Angry Birds. Concurentii au trait experienta pe un Smart TV, Angry Birds fiind primul joc controlat integral prin gesturile mainii, de la navigarea prin meniu, la tintire si activarea prastiei.

La randul meu, am testat celebrul joc pe un Smart TV insa prefer controlul classic, pe joystick. Consider ca Angry Birds este un joculet ce poate alunga plictiseala doar pe un telefon mobil atunci cand stai la coada la stomatolog, sau atunci cand esti la spalatorie cu masina si cam atat. Poate fi incadrat in categoria jocurilor ce au scris istorie, gen Super Mario si Pacman. Jucat in repetate randuri in secolul XXI si rulat pe console din ce in ce mai performante inseamna cretinism pur, dar fiecare cu hobby-urile sale, imbecile sau nu...

Trimiteți un comentariu