Andi Miron

S-au aprins luminitele de Craciun

S-au aprins luminitele si beculetele cu ocazia sarbatorilor de iarna in Bucuresti, primarul general Sorin Oprescu fiind prezent in Piata Universitatii pentru a ''oficia'' acest eveniment. Ca in fiecare an, in Bucuresti se aprind instalatiile in seara de Mos Nicolae, insa anul acesta bucurestenii vor beneficia de mai multa atmosfera a sarbatorilor, mai intensa decat in anii precedenti.

Primaria a instalat cu 12% mai multe beculete fata de anul precedent. In Piata Unirii si Piata Universitatii au fost instalati brazi, iar in toate cartierele vor fi organizate targuri de Craciun.
În Piaţa Universităţii, pe platforma parcării subterane recent inaugurată, vor fi amenajate 65 de căsuţe în care vor fi comercializate produse specifice Sărbătorilor de iarnă, vin fiert şi turtă dulce. Tot aici va fi împodobit şi cel mai înalt brad din oraş, care măsoară 15 metri înălţime.
Bucharest Christmas Market, cum a fost botezat târgul de Crăciun de anul acesta, va fi deschis bucureştenilor până la 3 ianuarie 2013.
 

Trimiteți un comentariu