Andi Miron

Tepele de Craciun vin odata cu targurile

Targul de Craciun de la Universitate are preturile umflate la greu, nimic iesit din comun fata de celelalte targuri din tara, specifice organizate cu aces prilej. Comerciantii motiveaza preturile nesimtite prin vesnica poveste cum ca produsele sunt eco, crescute in ograda proprie, etc.

Astfel, un kilogram de sorici ajunge undeva pe la 100 de lei, cascavalul 80 de lei/ kg, cozonacul - 90 de lei bucata. Mi-am cumparat sapte fursecuri, pretul la cantar fiind evident, 7 lei, deci un fursec = 1 leu. Urasc targurile de Paste si de Craciun tocmai din cauza meltenismului specific romanesc si pentru ca mereu, acelasi tip de persoane mizerabile, pline de mustar in coltul gurii de la mititei frecventeaza aceste targuri

Culmea este ca romanul de rand cade in plasa teparilor, punand botul la niste produse obisnuite cu niste preturi dincolo de pragul moral. Spor la cumparaturi!
Pentru ca nesimtirea si prostia este in continua evolutie, am decis sa nu postez nicio fotografie de la niciun targ bucurestean.

Trimiteți un comentariu