Andi Miron

Filme de vazut in 2013


The Last Stand: Ajuns la varsta de 65 de ani, Arnold Schwarzenegger porneste la vanatoare de mexicani in pelicula ''The Last Stand'', ce va avea premiera in Romania pe 25 ianuarie. Arnold joaca rolul unui serif aflat in pragul pensionarii, iar vesnica ura dintre americani si mexicani este bazata in acest film pe traficul de droguri. Astfel, Arnold decide sa-i ciuruiasca vecinii de granita. Trailer

A Haunted House: Mi-au placut filmele cu Marlon Wayans, motiv pentru care va recomand si voua sa urmariti ''A Haunted House'', o parodie dupa ''Paranormal Activity''. Premiera filmului va avea loc pe 11 ianuarie in SUA.

Trailer
The Wolf Of Wall Street: Regia ii apartine lui Martin Scorsese. Di Caprio este protagonistul, tanarul ajuns milionar peste noapte. Odata cu banii, vin si problemele. Mafioti, crime, masini vechi, adica anii '80-'90.


Stand Up Guys: Mafioti, mafioti si iarasi mafioti in ''Stand Up Guys'', cu nimeni altul decat Al Pacino.

Trailer
Machete Kills: Mi-a placut primul film ''Machete''. Nu sunt singurul, motiv pentru care Robert Rodriguez ne prezinta continuarea, intitulata ''Machete Kills'', cu Danny Trejo, Jessica Alba, Vanessa Hudgens, Mel Gibson, Charlie Sheen, Cuba Jr., Michelle Rodriguez, Sofia Vergara. Ca deobicei, americanii se ciondanesc cu mexicanii, iar Danny Trejo transeaza pe oricine ii sta in cale cu o maceta imensa, indiferent de adversar si arma adversarului. Abia astept sa-l vad la cinema 3D: cine a vazut prima parte stie si de ce. Ei bine, in 2014 vine si partea a III-a, adica ultima.

Snitch: Dwayne ''The Rock'' Johnson si-a luat in serios munca de actor in filme artistice si a lasat scamatoriile din wrestling la o parte. Pentru mai mult, urmariti ''Snitch''.

Trailer

Texas Chainshaw Massacre: Daca va plac filmele cu macelari, urmariti ''Texas Chainshaw Massacre 3D''. Poveste clasica, previzibila.

Trailer
The Brazilian Job: Jason Statham, Mark Wahlberg si Charlize Theron pot fi urmariti in ''The Brazilian Job''. Mereu m-am intrebat de ce Jason Statham are in toate filmele rol de erou, sau de ''baiat bun''. Nu de alta, dar nu-l ajuta deloc fata.
World War Z: Brad Pitt joaca in premiera, intr-un film cu zombie.

Trailer

White House Down: Evident, presedintele trebuie protejat, iar Jamie Foxx e un fel de Obama. Premiera in Romania: 19 iulie. Pain & Gain: Cu Mark Wahlberg si Dwayne Johnson. Am mai scris despre el aici.

Parker: Jason Statham e ''bad boy'' la inceput, insa pana la sfarsit devine erou. Suna cam aiurea, insa toate filmele in care Jason Statham a jucat in rol de personaj principal au fost bune. De mentionat faptul ca Jennifer Lopez va trece prin cadru de cateva ori. Premiera in Romania: 1 martie.

TrailerCompletari?

Trimiteți un comentariu