Andi Miron

Subiectiv, despre Vocile Romaniei

''Vocea Romaniei'' este singurul concurs televizat pe care l-am urmarit si-l urmaresc cap-coada. Primul sezon a strans voci bune, insa al doilea parca si mai bune. Pana acum, concursul nu a fost unul caritabil, nu ca nu ne-am fi obisnuit cu Tutulici si Gogi...

In sezonul 1 ''Vocea Romaniei'' i-am sustinut pe Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Iulian Canaf si pe Stefan Stan. Stefan Stan si-a croit lejer drum pana in finala pe care a si castigat-o. Au fost voci bune cu totii, insa castigatorul primului sezon pare sa fie artistul complet, ce poate interpreta o gama larga de genuri muzicale. Din sezonul 2 mi-au placut Julie Mayaya, Tibi Scobiola, Fely Donose, Silviu Pasca si David Bryan. Solista de culoare a fost favorita telespectatorilor, reusind sa castige premiul, totodata simpatia publicului printr-o voce superba si prin naturalete.

In momentul de fata, majoritatea fostilor concurenti canta prin pub-urile si cluburile din tara, din cand in cand pe la tv, altii pe la Sala Palatului. Sper sa-i tina pe concurenti show-urile live si nu cele playback, lucru straniu si strain pentru Marius Moga. In fine, asta-i ''riscul'' atunci cand te faci cunoscut printr-un astfel de show.

Trimiteți un comentariu