Andi Miron

Will Smith, vesnic urmarit de Apocalipsa

Will Smith este unul dintre actorii mei preferati, alaturi de Morgan Freeman, Robert De Niro, Eddie Murphy, Martin Lawrence, Danny De Vito, Demi Moore, Denzel Washington, Nicholas Cage si alte cateva nume mari ale cinematografiei. Will Smith este genul actorului ''polivalent'', ce poate juca impecabil un rol, atat intr-o comedie, cat si intr-un thriller.

Actorul american a lasat in urma cateva filme de referinta pe tema mult prea controversatul subiect numit ''Apocalipsa''. Exemple: ''Independence Day'' (1996), ''I Am Legend'' (2007). De asemenea, a fost protagonistul unor filme in care actiunea se petrece in viitor, unul dintre ele fiind: ''I, Robot'' din 2004. Bieninteles, toate cu scenarii SF, insa bine puse la punct...

Asadar, pe 14 iunie 2013 va avea loc premiera ''After Earth'' in toate cinematografele din Romania. In ''After Earth'' vor fi doi protagonisti: Will Smith si fiul sau, Jaden. Tata si fiu si viata de zi cu zi, la fel si in aceasta productie in care actiunea se petrece in viitor.

Trimiteți un comentariu