Andi Miron

Dezastru in prima semifinala Eurovision

Eurovision fara scandal nu exista... Prima semifinala din cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2013 a fost un dezastru din punct de vedere organizatoric si nu numai. Sonorizarea a fost proasta, iar cei doi moderatori din camera verde nu pot da vina pe lipsa de experienta in domeniu, avand in vedere faptul ca nu au nimic in comun cu televiziunea. Tinand cont de faptul ca TVR e in cadere libera si fiecare gasca isi aduce neamurile, ar mai fi o scuza...

Dintre cei pe care-i anuntasem ca-i sustin, Tammy, Edict si Tudor Turcu, doar Tudor s-a calificat in finala. Free Stay, o trupa OK cu o piesa bunicica reusesc si ei sa se califice in finala. Alaturi de acestia, merg mai departe Luminita Anghel, cu o piesa expirata, balcanismele celor de la Electric Fence, contratenorul Cezar si surpriza (doar pentru telespectatori), Casa Presei, pe primul loc conform voturilor publicului.

Totusi, crede cineva ca sansele de calificare in semifinala ale lui Turcescu le depaseau pe cele ale Stelei impotriva lui Ajax in meciul retur? Nu cred, asta lasand la o parte basismul afisat de Turcescu si judecand strict calitatea mizerabila a piesei, ce acumulase in proportie de 95% dislike-uri de curand pe Youtube; asta inainte ca feedback-ul userilor Youtube sa fie anulat chiar de Turci si de gasca lui. Casa Presei s-a calificat in finala cu niste cifre nesimtite, de doua ori mai mari decat ocupanta locului 2, lucru ce lasa loc de niste semne de intrebare.

Rasplata lui Turcescu

Spre deosebire de Turci, Steaua s-a calificat pe propria munca. Cu totii stim ca TVR este un post basist, alaturi de labe1, acolo unde Turcescu il pupa in fund pe Bas'  la ora fixa. Sfanta binecuvantare basista a sosit si nu vad cine ar putea sa-i ia fata lui Turcescu in finala. Lobby-ul basist a dat roade... Show lipsa, piesa janica, interpretare penibila. E posibil ca fiecare basist din media sa-l fi votat de 11 ori, de pe 11 cartele fiecare, insa nu consider ca a fost nevoie, atat timp cat voturile nu sunt monitorizate, iar TVR e singurul care controleaza acest proces.

Foto

Trimiteți un comentariu