Andi Miron

Joe Cocker revine in Romania. Are pentru cine canta?

Inca mai sunt romani care asculta muzica de calitate si nu trebuie sa fi in varsta ca sa iti placa Joe Cocker. Muzica nu are varsta si nici culoare. In cazul de fata, nu este vorba decat de gradul de cultura muzicala, rafinament si recunoasterea valorilor, valori redescoperite de publicul din Romania odata ce artisti straini consacrati urca fac spectacol la noi, in cadrul turneelor de promovare a noilor albume.
Joe Cocker va susţine un concert la Romexpo, pe 4 august, care face parte din turneul de promovare al celui mai nou album al artistului, "Fire It Up"

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume, iar concertele sale sunt susţinute de cele mai multe ori cu casa închisă, el fiind unul din puţinii artişti ce a reuşit să rupă bariera dintre generaţii. Cei ce vor alege să îşi petreacă seara de 4 august în compania inegalabilului Joe Cocker, vor putea să fredoneze alături de el versurile melodiilor sale celebre, "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" sau "Up Where We Belong", dar să descopere şi melodii noi de pe albumul "Fire It Up".
După mai mult de patru decenii de muzică, Joe Cocker este încă unul dintre cei mai de succes şi populari artişti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii transformându-l pe artistul a cărei voce este inegalabilă, într-o adevarată legendă a muzicii.

-> Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţ: Zona VIP: 750 de lei, Categoria I: 400 de lei, Categoria II: 300 de lei, Categoria III: 200 de lei şi bilet fără loc 135 de lei. Mediafax

Trimiteți un comentariu