Andi Miron

Parasute cu atitudine #2

Unele dudui traiesc ''visul american'', dar si ''visul bucurestean'' e bun pana la urma, atat timp cat exista personalitate si perseverenta. Toate pitipoancele viseaza la statutul de vedeta, iar unele dintre ele reusesc sa-l atinga, asta daca stiu ''cu cine si cum''... Daca nu stiu ''cu cine si cum'', fac un pictorial nud, ce reprezinta de cele mai multe ori o rampa de lansare pentru acestea.

Atunci cand reusesc sa se lipeasca de un ''smenar cu BMW si buletin de Bucuresti'', brusc devin ''persoane publice importante'' si nu-i asa, ''vedete''. Lipitori, asa cum sunt ele, devin somere; nu mai dau drumul pe net la poze nud, nu mai fac casete porno si nici pictoriale. Asadar, toate curvele au o limita. Chestiunea cu ''jos textila'' e doar o activitate de moment, prestata atat pana cand respectivele domnisoare primesc acest statut de ''persoane publice'' din partea presei. Dupa cum stim,  jurnalismul romanesc este la fel de insalubru asemeni ''personajelor mondene'', iar mediatizarea acestora a devenit un lucru comun.

Haideti sa vedem cateva fetisoare fugite de acasa, insa pe ''culmile succesului'', aflate in mizerabilul showbiz romanesc si nu numai. Din afara o avem pe vedeta-somera, sau vedeta-mobila, Kim Kardashian. In Romanica, cele mai ''implinite'' ar fi Monica Gabor si ratusca tumefiata, Bianca Dragusanu.

Sunt curios daca domnisoarele cu astfel de ocupatii, din viata de zi cu zi mai fac si facultate, pentru ca asa-i moda in Romania...

Trimiteți un comentariu