Andi Miron

Parasute cu atitudine

Multi indivizi viseaza sa aiba bani la discretie, astfel incat sa-i foloseasca pe post de hartie igienica (atunci cand bideul placat cu aur ramane infundat cu dejectii), fara sa munceasca sau sa aduca vreun beneficiu societatii. Singurul lucru la care pretind ca se pricep majoritatea femeilor fara ocupatie (o mare parte dintre ele fiind intretinute de babaci, cocalari sau babaci-cocalari) este bineinteles, moda.

Observ din ce in ce mai multe femei cu fara o profesie anume, ce-si gasesc loc de trai asemeni unor paraziti, pe spatele unor naparstoci. Cu toate acestea, nu le este bine la locul lor: le place sa se afiseze in presa, sa fie mediatizate excesiv, sa epateze prin nimicuri in presa mizerabila de scandal. In ziua de azi, majoritatea parazitelor se autotintituleaza drept ''designeri vestimentari''. Suna interesant, chiar daca si titulatura de somera aduce gologani la pusculita. De remarcat faptul ca fetele dau dovada ''perseverenta'', incercand sa-si ingroape trecutul infect, actual mizerabil, totodata considerand ca ''designer vestimentar'' da mai bine pe burtiera. Tragic este faptul ca astfel de dudui nu sunt ironizate de media atat cat ar merita.

La titulatura de designer vestimentar cosider ca aspira mai toate femeile, insa in schimbul bobinatului de seminte in BMW si pe langa pozitia ''la loc comanda'' specifica pitipoancelor de Dorobanti (mai nou ''de Decebal), ''creatia vestimentara'' este un pretext josnic devenit intre timp trend in ziua de azi. Macar de s-ar numi croitoare, insa dupa cum stim, ''orice designer are cel putin un croitor'', sau ''nu orice croitor e designer''.

Din seria: ''nu orice scamator e mentalist''; ''nu orice coafeza/ frizerita e hairstylist''; ''nu orice curva e asistenta la Capatos''.

Trimiteți un comentariu