Andi Miron

Targul de Turism al Romaniei, cu Radu Mazare cap de afis

Dupa cum stim, Radu Mazare adora sa fie vazut, la fel cum nu poate supravietui Becali fara sa fie ascultat. Primarul Constantei va fi prezent la cea de-a XXIX-a editie a Targului de Turism al Romaniei - editia de primavara pentru a-si promova conceptul de turism de la malul Marii Negre (clubbing, femei, care alegorice, etc.). Bineinteles, nu-i va lipsi costumatia, Mazare anuntand ca va fi deghizat in Ulise.

Editia de primavara 2013 a Targului de Turism al Romaniei va avea loc in perioada 14-17 martie la ROMEXPO si se va axa, in principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atat in Romania, cat si in strainatate, vizand turismul cultural, rural si de business, turismul de tratament, destinatii exotice, croaziere, turismul de aventura sau pelerinaje culturale etc. 
Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: 14 - 16 martie 2013 intre orele 10.00 - 18.00; 17 martie 2013 intre orele 10.00 - 16.00 Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6
Pret bilet - 15 Lei; Acces gratuit pentru copiii pana in 7 ani si pentru pensionari (pe baza cuponului de pensii); 50% discount pentru elevi si student, pe baza carnetului de elev/student avizat. Pentru mai multe informatii, accesati TarguldeTurism.ro 

Omul face un circ simpatic, iar turismul sexual va vinde intotdeuna. Cu toate acestea, conceptul aflat la debut in 2012, va fi dezvoltat in urmatorii ani.

„E FOARTE IMPORTANT ŞI NATURAL SĂ NE PROMOVĂM PRIN FRUMUSEŢE” declara Mr Bonduelle

Trimiteți un comentariu