Andi Miron

12 puncte pentru Renee Santana!

In finala Eurovision de anul acesta nu au ajuns cele mai bune piese. Eu unul imi doream sa-i revad pe Natalia Barbu, Edict, Alin Vaduva si chiar pe Liviu Mititelu. Sunt total impotriva votului juriului, un grup de indivizi despre care se considera ca si-a facut treaba atat cat a fost nevoie si anume la preselectii. Atunci cand vine vorba de votul publicului, teoretic, juriul nu ar trebui sa influenteze statisticile, sa nu aiba nicio ''contributie'', poate doar prin SMS, apropo de subiectivism.

Anul acesta sustin piesa care cred ca va face mai mult decat clasica ''figura frumoasa'' in marea finala de la Malmo. Consider ca piesele lui Cezar, respectiv Renee au un potential consistent de a ocupa una dintre primele cinci pozitii fruntase in Suedia. Despre o posbilia victorie a Romaniei este un scenariu greu de conceput avand in vedere faptul ca Eurovision este un concurs in care interesele geopolitice primeaza, motiv pentru care in primele 5 avem mari sanse sa ne clasam. Asta daca nu ne face o surpriza TVR-ul si-l incoroneaza pe Turcescu...Cotez cu prima sansa piesa lui Al Mike (Mihai Alexandru) & mexicanca Renee Santana, o piesa ce ar prinde foarte bine in afara granitelor tarii noastre. Este o melodie dinamica, numai buna de dans, cu un sound fresh (electronic), ce a cucerit si anul trecut publicul Eurovision (Loreen - Euphoria). Renee este o artista placuta, cu o voce buna, iar cu un show bine pus la punct va da lovitura.

Imi mai plac FreeStay si Tudor Turcu, insa nu consider ca au tot ce trebuie pentru a ocupa un loc onorabil la Malmo.Daca juratii de la Selectia Nationala Eurovision 2013 ar judeca logic si netinand de niciun fel de interes politic/ apolitic, etc. ar puncta in felul urmator:

12p Renee Santana ft. Al Mike - What is Love
10p Cezar Ouatu - It's My Life
 8p Tudor Turcu - Hello
 7p FreeStay - Criminal mind
 6p Luminita Anghel - Unique
 5p Cristian Prajescu - The Best Thing In Life
 4p Electric Fence - Emilia
 3p Narcis Iustin Ianau - Seven
 2p Ovidiu Anton - Run Away With Me
 1p Andrei Leonte - Paralyzed

Nu i-am inclus pe Turcescu si Elena Carstea. Turcescu este un mascarici cu o piesa studenteasca tembela, iar momentul Elenei Carstea este in plus din punctul meu de vedere. Macar prostia lui Turcescu ne mai atrage putin atentia cu scremete si gemete...

Trimiteți un comentariu