Andi Miron

Distractia de la Kudos Beach reincepe cu Blondish

Kudos Beach, cea mai cunoscuta locatie de pe litoralul romanesc dedicata evenimentelor de muzica electronica, anunta primele nume internationale care vor participa la traditionalul eveniment desfasurat anul acesta in perioada 1-6 mai. Editia din acest an incepe miercuri, 1 mai, si continua pana luni seara, 6 mai.

Rezulta aproape 150 de ore de muzica non-stop care vor face subiectul uneia dintre cele mai asteptate editii 1st of May din ultimii ani la Kudos Beach.

Headliner este dj-ul si producatorul german Nick Curly, fondator al label-ului Cecille Records si un artist cu numeroase release-uri la Cocoon, Get Physical, 8Bit, Air London, Viva Music sau SCI+TEC, in timp ce ca prezenta scenica se poate lauda cu aparitii in cele mai cunoscute cluburi de pe glob, rezidenta la Kehakuma – Space Ibiza si prezente in cadrul BPM Festival, Creamfields, Kazantip sau Audiogate.

Blond:ish, pe de alta parte, este un duo feminin ce a avut un an 2012 fantastic, avand cateva productii clasate excelent in topuri. Doua tipe carismatice ce promoveaza un sound aparte, plasate intre cele mai apreciate act-uri feminine in acest moment, cu aparitii la label-uri ca Get Physical, Kompakt, Leftroom, Noir Music sau Hot Waves.


Am vorbit de unul, urmat de doua, iar acum ajungem la trei. Trei este numarul componentilor My Favorite Robot, un trio canadian format din Jared Simms, James Teej si Voytek Korab, fondatori ai label-ului cu acelasi nume. Visionquest, Life & Death si Crosstown sunt label-urile unde au iesit cu productii in ultimii doi ani, iar la jumatatea anului 2013 vor lansa un album la No.19 Music. Spre deosebire ce celelelate doua act-uri, My Favorite Robot vin pentru prima data in Romania, o aparitie fresh care speram sa aiba un impact deosebit.
Pentru mai multe detalii acceseaza: http://www.musicaddict.ro

Ca in fiecare an, nu vor lipsi artistii romani, printre care se numara Adrian Eftimie sau Optick.  
 

Trimiteți un comentariu