Andi Miron

Fundul, baza societatii feminine

Peste tot in lume se organizeaza concursuri cu funduri, orice revista destinata barbatilor are o rubrica cu si despre funduri pentru ca, nu-i asa, suntem inconjurati de funduri si probabil rata de popularitate a fundurilor e mai mare decat cea a sanilor creierelor. Cu singuranta zonele mai mult sau mai putin curbe ale unor domnisoare ajung sa fie motive de scandal in ziua de azi. De asta se si ajung in situatii de genul acesta.

In Brazilia de exemplu, numita si capitala mondiala a popourilor, se organizeaza anual ''Miss Bum Bum'', un concurs in care brazilienii isi aleg perechea preferata de fese. Cu toate astea, orice barbat care se respecta isi doreste o femeie cu un aspect fizic cat mai placut si asta consta in fata, sani si bineinteles, fund.

Asadar, Radio21 organizeaza un concurs intitulat ''Cel mai sexy posterior din Romania''. Practic singura cerinta a concursului este sa fii o posesoare a unui portbagaj cat mai atractiv, demn de cat mai multe voturi.. Acum vine partea cea mai interesanta: Premiul cel mare este o pereche de sani, asa cum si-i doreste fericita castigatoare sa fie: mari, mici, drepti, oblici, etc.

Concluzia: daca ai fund, faci rost de sani. Daca n-ai noroc, fata nu vine la pachet cu nimic altceva...

Trimiteți un comentariu