Andi Miron

Fotografii Salonul Auto Moto Bucuresti 2013

Mi-am petrecut cateva ore bune din weekend  sambata aceasta, la Salonul Auto Moto 2013 (SAM 2013) din Piata Constitutiei. Editia din acest an mi s-a parut mai bine organizata avand in vedere prezenta la eveniment a mai multor branduri, expozanti. Zona de lounge, respectiv prezentele hostess, au o bila alba fata de anul trecut. Mai profesioniste parca, mai adaptate la context.

Salonul a reunit producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, biciclete si accesorii, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, reprezentanti mass-media, etc.  

Au fost prezentate masini de epoca, masini off-road, marci comerciale, motoare si auto, concursuri de tuning in zona out-door, karting, micii si berea neaosa. Indoor, intr-un spatiu generos, pe scena special amenajata, Duban a prezentat trupe si formatii de dans iar in imediata apropiere a acesteia, se afla o zona eleganta de lunch unde puteai sa mananci ceva in sistem bufet suedez, lumina discreta. MC-ul evenimentului a avut si o interventie prin care anunta pierderea unui portofel ce se dorea recuperat de catre posesor. Si ca intr-o poveste tipic romaneasca, pierzatorul spera doar la simtul civic al vizitatorilor in a-si recupera macar documentele...

Cateva cadre aveti mai jos, iar toate fotografiile vor fi postate aici.

4 comentarii

gagici, mertane si choppereeeeee!! my life!

Reply

Frumoase si masinile si motoarele :) Reusite pozele.

Reply

Imi plac foarte mult maasinile, insa nici fetele nu sunt de lasat.

Reply

Trimiteți un comentariu