Andi Miron

Vara asta se poarta bikini transparenti

In ultimii ani au aparut tot felul de stiluri vestimentare, accesorii, care mai de care mai ciudate. Era cazul sa se intervina si asupra costumelor de baie, lucru care va fi primit cu mare entuziasm atat de persoanele de sex feminin dornice de ..., cat si noua, barbatilor.

Sezonul estival se apropie, iar chinezii aulansat pe piata recent niste costume de baie transparente, confectionate din folie de impachetat, cu bule. Noile creatii ''Made in China'' se vand deja ca painea calda si totodata, se asteapta ca noile costume de plaja sa devina in scurt timp un fenomen. Pana la urma asta inseamna reciclare, unul dintre punctele la care Romania sta cel mai prost din Europa.

Vremea body-urilor, a chilotilor tip parasuta a trecut si in prezent ne aflam intr-o perioada in care snurul face legea. Va veni o zi in care vor fi inventate si costumele de baie invizibile... Sper ca totusi sa nu se ajunga atat de departe avand in vedere faptul ca in Romania se depaseste cu mult limita legala avand in vedere cantitatea de grasime pe metrul patrat.

Pana atunci, spor la spart bule!Trimiteți un comentariu