Andi Miron

Cezar Ouatu, totul sau nimic

Era de asteptat ca Cezar Ouatu sa se califice mai departe la Eurovision, avand in vedere faptul ca Romania nu a ratat niciodata finala in ultimii 10 ani. Practic in faza ''finala'' ajung mai mult de jumatate din tarile inscrise in concurs.

Ma bucur pentru calificarea lui Cezar in finala, asta in primul rand pentru ca e roman si reprezinta Romania. Pe langa asta, este un personaj controversat, iar controversele inseamna implicit multa atentie din partea publicului. Acestea se pot transforma in multe voturi sau in nimic. Locul 1 va fi mereu rezervat, insa niciodata Romaniei, indiferent de calitatea show-ului, a piesei sau a artistului.

De urmarit in finala: Norvegia, Ucraina, Rusia, Armenia, iar potentialul Marii Britanii este de luat in seama tinand cont ca Bonnie Tyler ii va reprezenta pe englezi in acest an. Mie imi place si piesa Moldovei, insa nu o vad in primele 10 la final.

Controverse

Romania are tot timpul probleme cu casca, iar ungurii s-au calificat in finala cu o piesa marca Robert Turcescu. Interesele geopolitice domina astfel de competitii, insa diferenta intre o piesa buna ca cea a Israelului si una penibila este foarte mare.

Care victorie? Am castigat ceva?


Trimiteți un comentariu