Andi Miron

Protest la metru patrat in Bucuresti: ''The Human Body''

Weekendul acesta a fost plin de evenimente in capitala. Intorcandu-ma de la Romexpo, unde infuzia de adrenalina a fost pe cote maxime la Festivalul Bucharest Wheels Arena, in fata la Antipa un grup restrans de protestatari...

Cum miscarile impotriva presedintelui si a guvernului s-au calmat, curiozitatea mi-a dat impulsul sa intru in discutie cu cei adunati acolo. Oamenii, echipati cu pancarte protestau impotriva controversatei expozitii in curs gazduita de Antipa: "The Huuman Body".

Expozitia macabra, in acceptiunea lor, ar fi o insulta care desacralizeaza corpul uman, sfidand demnitatea umana, traditiile romanesti si incalca respectul datorat mortilor. Ei strangeau si semnaturi trecatorilor in scopul blocarii expozitiei cu pricina. Acum intrebarea care se naste: Abuzurile statului chinez sunt preocuparea noastra numarul unu?! Sau, ca tortura e un fenomen raspandit in puscariile din China?

Expozitia de la Muzeul Antipa e organizata de GForce Exhibitions si daca as avea o obiectie, m-as lega de costul biletului foarte mare: 60 de lei.
2 comentarii

Un link ceva cu mai multe detalii despre provenineta cadavrelor?

Reply

http://adevarul.ro/international/in-lume/expozitia-cadavre-antipa-state-interzis-o-provin-trupurile-1_51615aa300f5182b85920779/index.html

http://www.george-damian.ro/expozitia-de-cadavre-de-la-muzeul-antipa-o-monstruozitate-4431.html

Reply

Trimiteți un comentariu