Andi Miron

Nu, nu vrem sa va vedem degetele de la picioare!

A venit acea perioada a anului cand nu-ti doresti sa fi prins intr-o aglomeratie, cu atat mai mult daca indivizii din jurul tau sunt incaltati cu slapi. A purta asa ceva e un obicei hidos, dauneaza atat ochiului cat si nasului de cele mai multe ori. Slapii sunt facuti pentru a fi purtati acasa, la piscina sau la mare, atat. Nu in restaurante, cafenele, cluburi, in metrou, autobuz sau in alte locuri publice.

Slapii pot fi inlocuiti cu tenisi de vara sau cu orice altceva, doar ca privelistea de degete afisate in public sa dispara.
Pentru cei care au ramas des oripilati de moravurile caracteristice unui numar consistent de romanasi privind igiena si aspectul, evitati aglomeratiile pe timp de vara. Asta ca sa nu va treziti inconjurati de niste cetateni cu slapi sau sandale in picioare.

1 comentarii:

Buna ziua,

Sunt interesat de o colaborare cu site-ul dumneavoastra. Daca doriti sa colaboram va rog sa ma contactati la aceasta adresa de email pentru a discuta mai pe larg. Pentru ca acest email sa nu fie catalogat drept "Spam" am evitat sa scriu adresa site-ului dumneavoastra in acest email asa ca va rog, atunci cand imi veti raspunde, sa precizati si adresa site-ului dumneavoastra.

Cu stima,
Daniel Stroe

Reply

Trimiteți un comentariu