Andi Miron

''Back in business''

Se poate intampla ca la anumite intervale de timp, asa cum a fost de curand, tumultul activitatilor sociale sa ma absoarba de maniera de a nu gasi ragazul, starea de a reflecta experientele pe care le traiesc. Nu inseamna ca nu am fost la curent cu tot ceea ce misca in media, in societate, in viata de zi cu zi. Pe acest blog dezbatem impreuna teme sociale, incurajam dezbaterile publice: de la realitatea politica, economica, divertisment, sport pana la showbiz.

Anul scolar 2013-2014 nu este un an plin pentru mine nu doar din punct de vedere al activitatilor educationale, ci in egala masura a acelora extracurriculare, pe care am fost silit sa le dozez astfel incat sa pastrez acel echilibru care sa-mi ofere o stare de bine in adevaratul sens al cuvantului: fizic, instructiv, social. Incerc sa impac ''capra cu varza'' in activitatea online: postez poze in continuare, merg la evenimente, postez pe twitter, instagram si facebook si a venit momentul ca blogul sa reinceapa sa se ridice. Odata cu primii fulgi de nea care tocmai au cazut in tara, cu totii vom dobandi relaxarea creativa.

Blogul nu e in renovare, vreau doar sa anunt ca m-am intors si voi  incerca sa ne conectam cat mai mult de acum in colo. Incurajez opiniile voastre, experientele voastre, cu sau fara legatura cu materialele de pe blog.

Ne gasim si pe: facebook, twitter, tumblr, instagram .

Trimiteți un comentariu