Andi Miron

Surprinzator, muzica buna la Eurovision!

Mi-a placut mai mult Selectia Nationala Eurovision de anul acesta pentru ca a fost organizata mult mai inteligent, punandu-se accentul pe eficienta din urmatoarele puncte de vedere: prestatia concurentilor a putut fi urmarita fara intrerupere, fara alte interviuri si alte filmulete; nominalizarea castigatorului a avut loc dupa o singura seara de concurs, selectia nemaifiind impartita in doua semifinale, la fel ca in anii precedenti.

Au fost cateva piese bune si intradevar, niste voci bune. Mi-au placut Vizi Imre (Kind of Girl), Bere Gratis (Despre Mine si Ea), Stefan Stan & Teddy K (Breathe), The dAdA (Unpredictible), Paula Seling si Ovi (Miracle), Renee Santana feat. Mike Diamondz (Letting Go), Anca Florescu (Hears Collide). Piesa Ancai Florescu suna foarte bine pe radio, insa prestatia sa live lasa de dorit.

Fanii artistei ''Vaida'', prezentatoarea emisiunii de tip matrimonial s-au unit si au trimis sms-uri in prostie, clasandu-se astfel pe primul loc in preferintele publicului. Atat background-ul, calitatile vocale cat si piesa buna le-au adus din nou victoria lui Ovi si Paulei. Eu unul consider ca piesa are tot ce trebuie pentru a face o figura frumoasa.

Si pana la urma orchestra Zuralia a platit ''fara numar'' juriului ca sa apara televizor, nu?

Trimiteți un comentariu