Andi Miron

''Reginul Europei'' are rochie si... Barba!

Editia Eurovision 2014 a fost castigata de catre femeia cu barba sau mai bine spus, de catre baiatul cu rochia lunga. A castigat cu o piesa mediocra, desi rochia lui Ouatu de anul trecut a avut cativa metri lungime. Din cate mi-l amintesc pe Ouatu, avea si el un soi de barba, insa peruca sa fi fost ceea ce i-a lipsit romanului nostru anului trecut?

Prenumele real al interpretului cu rochie este Tom, iar numele de scena ''Wurst'', in traducere libera, carnat.
In fine... Austriacul cu rochie de seara a devenit astfel ''reginul Europei'', iar triumful acestuia este mare pentru comunitatea gay de pretutindeni si presupun ca n-ar fi o incercare zadarnica a anul viitor sa-l trimitem in concurs pe transexualul emblematic pentru industria muzicala autohtona, Naomi. Daca publicul Eurovision, cauta monstrii, sa le dam monstrii! O parte dintre cei care au pasit pe scena Eurovision si au obtinut un loc memorabil sunt: Buranovskiye Babushki (Rusia - 2012), Lordi (Finlanda - 2007), Verda Serduchka (Ucraina - 2007).

Lasand ironiile la o parte, este pentru prima oara cand pot spune ca intr-adevar, Romania a avut cel mai bun ''numar'' din concurs, in ciuda locului 12 ocupat la final. Pentru mine, topul arata cam asa: 1. Romania, 2. Armenia, 3. Ungaria, 4. Elvetia, 5. Finlanda, 6. Germania, 7. Belarus, 8. Suedia. Printre penibilii de anul acesta se mai numara: Olanda, Rusia, Islanda.

Eurovision se dovedeste a fi din nou o mascarada, un circ plin de ciudati si de votanti dubiosi...

Trimiteți un comentariu