Andi Miron

Liberty Parade se degradeaza incet si sigur

... asemeni societatii romanesti... An de an am comentat si am promovat cel mai popular dance din Romania, Liberty Parade. De aceasta data voi fi mai retinut in a promova evenimentul propriuzis si voi fi mult mai acid in privinta harababurii ce se desfasoara anual la malul marii.

Liberty Parade este un concept lansat acum ceva timp de oameni talentati si in primul rand pasionati. Intre timp, evenimentul a ajuns sa se degradeze tocmai prin prisma faptului ca a devenit atat de popular. A devenit foarte popular deoarece accesul este liber fiecarui cetatean turmentat sau lautar sa-si manifeste talentul. Consider ca o taxa de 5, 10 lei macar ar reusi sa trieze din ''populatie''.

De la an la an a inceput sa participe lume de proasta calitate inarmata cu fluiere, vuvuzele si trambite. Publicul reprezinta primul impediment pentru cei ce asculta muzica de acest gen, dar si faptul ca evenimentul s-a super-comercializat: ''imnurile'' sunt din ce in ce mai proaste, iar asta ar fi una dintre cele mai mici probleme impreuna cu progessive house-ul. 2013 a fost anul in care am urmarit cap-coada evenimentul din fata televizorului si am intocmit aici, pe blogul meu, impreuna cu alti fani ai muzicii electronice tracklist-ul Liberty Parade 2013 (furat si postat mai departe pe site-ul www.Urban.ro de catre Ghinghes Cristian).

Pentru cei ce vor urmari de la TV, de pe internet sau de la fata locului, trebuie sa stiti ca anul acesta, pe 26 iulie nu vor mai urca la butoane Adrian Eftimie si Vali Barbulescu. Special guest-ul de anul acesta este un nume cunoscut pe scena internationala, o alegere inspirata: UMEK.

2 comentarii

nu e rea ideea ta andi ba e chiar foarte buna da cine sa o puna in aplicare nimeni

Reply

Organizatorii (Radio 21)

Reply

Trimiteți un comentariu