Andi Miron

Reactiile orgasmice de dupa BAC

Rezultatele primei sesiuni a examenului de Bacalaureat au dat fiinta la numeroase posturi pe retelele de socializare. Facebook-ul a fost coplesit de reactiile orgasmice ale celor ''admisi'' cu mesaje pline de inimioare, cu print-screen-uri de pe edu.ro, cu fel de fel de nebunii.

Suspansul a atins cote mai mari pentru liceenii bucuresteni, care au suferit mai mult decat restul tarii in privinta asteptarii afisarii rezultatelor pe internet, care au fost publicate in cele din urma cu 16 ore mai tarziu decat in provincie.


Unii dintre cei ''admisi'' le-au facut in ciuda celor mai putin fericiti postandu-si poze cu focul de tabara facut din caiete si manuale. Altii au preferat sa posteze texte cu greseli gramaticale majore care confirma faptul ca BAC-ul nu se mai da ca altadata si ca multi prosti trec clasa, avand astfel sansa de a-l da. Manelistii petrec pe ritmurile ce i-au facut consacrati, deci nu trebuie sa fi un geniu ca sa iei BAC-ul. Foarte multi striga in gura mare ca au trecut cu bine peste examenul final ce pune capac anilor de liceu, pentru ca nu-i asa, poate moare de ciuda vecinul alcoolic cu 10 clase de la etajul 1 sau fotbalistul liber de contract de la etajul 3...Oricum, in toata afacerea aceasta cu examenul de Bacalaureat, principalul castig l-a avut site-ul care face trafic de doar doua ori pe an, www.edu.ro.

Trimiteți un comentariu