Andi Miron

Divertisment sec, cu Ozana si Selesi

Industria de televiziune din Romania este plina de contraste, posturile nationale ce supravietuiesc pe bani publici nu mai au continut de multa vreme, iar restul, cele private, au un singur scop: profitul.

Mereu am fost de parere ca televizorul nu are scopul de a educa, asa cum spun de cele mai multe ori bunicii nostri. Traind intr-un regim democratic, fiecare alege ce doreste sa urmareasca: cultura, sport, prostitutie morala sau fizica, cancanuri, filme, etc. In 2014 ai cum sa-ti imbogatesti bagajul de cunostinte cu lucruri inteligente daca vrei (urmarind materiale de calitate chiar si la TV), dar pentru majoritatea, accesul la continutul toxic pare sa fie in ''pole position''.

Personal, nu urmaresc show-uri de televiziune de niciun fel si-mi dau seama si de ce, atunci cand ma lovesc de Ozana Barabancea si Cosmin Selesi. In televiziune nu trebuie sa fi cel mai frumos ca sa ai succes, ci in primul rand trebuie sa ai carisma, iar personajelor mentionate le lipsesc cu desavarsire aspectul placut si carisma. Daca vrei sa faci circ la televizor cu astfel de exemplare il faci, dar cu personaje care sa exceleze macar la capitolul ''autoironie''. Fara dar si poate, avea de ce sa faca asta..


Pazea ca vin, Ozana si Selesi! Cei doi au speriat Vestul si divertismentul!

Trimiteți un comentariu