Andi Miron

Oameni care-mi plac: Ciprian Marica

Obisnuiesc mai mult sa critic pe acest blog decat sa laud, insa nu sunt genul care sa ezite atunci cand vine vorba de aprecierea valorii. Apreciez scriitori, actori, oameni de televiziune si din business, sportivi, persoane publice, oameni obisnuiti. Printre acei oameni care-mi plac se numara Ciprian Marica, un sportiv ce ne incanta prin performantele sale sportive, dar si prin actiunile sale din afara terenului.

In ciuda performantelor sportive, Ciprian Marica si-a pastrat modestia. Fara dar si poate isi iubeste tara de origine si ne demonstreaza acest lucru ori de cate ori are ocazia, pagina sa personala de pe Facebook fiind cel mai simplu ''mijloc de convingere'' avand in vedere acest aspect. Este un tip inteligent, echilibrat din punctul meu de vedere. Se fereste de cancanuri, de controverse, manageriaza situatiile (placute sau neplacute) cu diplomatie, dovada de educatie. Imi place cum scrie, modul in care acesta reuseste sa-si tina conectati compatriotii si nu numai, pe retelele de socializare.


Apreciez persoanele care nu-si fac publica viata personala pentru a iesi cu capul la lumina, asa cum chiar au facut-o alti fotbalisti. Nu haina il face pe om, insa Ciprian stie sa-si asorteze outfit-ul cu atitudinea.

Caracterul face diferenta...