Andi Miron

Stand-up la Cafe Deko: Conditii mizere la suprapret

Azi am gasit prin portofelul meu un bilet de la Cafe Deko, lucru ce m-a facut sa rememorez niste aspecte pe care doresc sa vi le impartasesc si voua, celor ce nu ati luat inca parte la un spectacol de acest gen. Ultima oara cand am luat parte la un show de stand-up a fost in vara anului 2014. Am fost ''acasa'' la trupa Deko, in Centrul Vechi din Bucuresti.

Localul din Centrul Vechi este o mansarda cu foarte multe mese micute si scaunele ingramadite. Cu riscul de a nu fideliza clientul, patronii prefera sa-l ''cazeze''  pe client intr-un local fara aer conditionat, (fetelor, fondul vostru de ten se va scurge asemeni unui pachet de unt uitat la soare si oricum, cu totii va veti simti ca intr-o sauna in serile caniculare de vara) in care nu ai unde sa arunci un ac.

Spectacolul a fost bunicel. Dintre cei care au urcat pe scena mi-au placut Dan Badea si Catalin Bordea, atmosfera creata de catre cei doi fiind practic singurul plus al acelei seri. De cealalta parte, publicul este si pe post de juriu, cel mai critic, si cel mai in masura sa penalizeze glumele slabe ale lui Natanticu. Mai multe aplauze la primii doi, aplauzele rare si fortate au fost de partea lui Natanticu.

Foamea de bani fiind mare, show-ul a inceput cu o ora intarziere si probabil ca asa se procedeaza si acum. Tarifele au reusit sa le intreaca lejer pe cele din majoritatea teraselor din Herastrau, cafenelelor de pe Dorobanti, pretul de pornire al bauturilor fiind 10 lei, o Cola la 0.33, in conditiile in care un bilet ajungea sa coste acum cateva luni 29 de lei.

Va recomand sa mergeti la un spectacol de stand-up la cei de la Cafe Deko, insa nu in locatia de pe Strada Covaci nr. 1 din Centrul Vechi. Un spectacol de nota 7 nu poate compensa niste conditii mizere la suprapret.