Andi Miron

''Cupidonul online'' vă găseşte jumătatea

Poţi agăţa în ziua de azi până şi cu smartphone-ul şi nu, nu e nevoie să-ţi lipeşti de frunte ultimul model de i-Phone într-un loc public ca să arăţi că eşti valoros. Dacă vei face asta, vei fi perceput drept un patetic, sau vor pune ochii pe telefonul tău vestiţii combinatori coloraţi, răspândiţi prin tot Bucureştiul. 
Ideea este alta. Mergi pe stradă, ea/ el ţi-a atras atenţia, eventual privirile voastre s-au intersectat. Fiind pe fugă, sau pur şi simplu neavând curajul de a o/ îl aborda, ai pierdut-o/ l-ai pierdut! Ei bine, trei studenţi români au creat o aplicaţie ce-ţi oferă o a doua şansă.

Creatorii aplicaţiei sunt ingenioşi, într-adevăr şi cu siguranţă au rămas cu un gust amar de câteva ori (atunci când au pierdut o potenţială partidă). Inspiraţia vine din ceea ce ne înconjoară, aşadar, iată o idee de luat în seamă!


''Wabbit'' se numeşte aplicaţia ce previne conexiunile pierdute. Wabbit te ajută sa reiei legătura cu persoana care ţi-a atras privirea pe stradă mai devreme, fără să îi ai datele de contact.

Cum funcţionează? Intră in aplicaţie, găseşte-i poza de profil în lista cu persoanele pe lângă care ai trecut şi spune-i ”Bună”. Daca nu eşti sigur(ă) că şi el/ea te place, apasă pe ''favorite'' şi veţi fi amândoi notificaţi atunci când sentimentul este reciproc.

Fir întins vă doresc, însă mai mult de atât, nu abuzaţi de aplicaţie! Nu trăim într-un mediu virtual până la urmă, aşa că abordările trebuie făcute în offline, nu în online. Foloseşte ''Cupidonul virtual'' cu măsură! Spor!

Trimiteți un comentariu