Andi Miron

''Terra, planeta celor 3 categorii de femei''

În acest material vom dezbate un aspect căruia merită să-i punem capac, o enigmă pentru multe dintre femeile din ziua de azi.

Pentru un număr convârşitor de locuitori ai planetei din păcate, femeile se împart in trei categorii: blonde, brunete şi roşcate. De cele mai multe ori, noi, bărbaţii suntem întrebaţi de către reprezentantele sexului frumos vizavi de preferinţele în materie de femei pe care le avem. Bineînţeles, una dintre întrebarile de baza face referire la culoarea podoabei capilare a femeii, fiind in acelaşi timp şi una dintre cele mai ireleavante, stupide criterii de clasificare din punctul meu de vedere.

Deobicei, o femeie întreabă reprezentantul sexului opus dacă-i plac mai mult brunetele decat blondele, roşcatele decât brunetele, blondele decât roşcatele, Este adevărat, o anumita culoare a părului avantajează o anumită femeie, în timp ce pe alta o poate dezavantaja, asta ca sa nu mai vorbim de stereotipii. Fizionomia, constituţia joacă un rol important în vederea atuului ce-l poate crea culoarea părului.

Aşa cum spuneam, culoarea părului poate avantaja sau dezavantaja, însa pentru mine personal, nu reprezintă un criteriu de departajare (cu excepţia cazurilor extreme în care stau de două ori pe gânduri: culoarea verde, albastra, mov, etc.). Fetelor, vorbind strict despre aspectul fizic, culoarea părului nu joacă un rol decisiv. Un rol mai important insă, îl joacă stilul coafurii, densitatea firului de păr si textura, asta pe lângă chip, conformaţie, acel magnetism pe care o persoană îl deţine sau nu.