Andi Miron

Campanie mai proastă decât cea a Elenei Udrea

Greu de crezut, însă da, există campanie mai proastă decât cea a Elenei Udrea! Păstrând proporţiile, persoana despre care discutăm astăzi nu s-a înscris în cursa pentru prezidenţiale, însă se va regăsi pe buletinul de vot al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti. Aceasta candidează pentru ocuparea unei funcţii de repezentant al studenţilor în cadrul facultăţii, iar alegerile se vor desfăşura în ziua de luni, 3 noiembrie 2014.

Nu toţi ne-am născut buni comunicatori, însă există nişte reguli de bază ce trebuie respectate pentru ca propaganda ce ţi-o derulezi să atragă cât mai mulţi adepţi. În principiu trebuie să te fereşti de promisiuni ce nu le poţi respecta, de mesaje ce pot ataca un anumit segment al vontanţilor. Domnişoara ce candidează pentru senatul SNSPA a comis o gafă tare haioasă. Se promovează în online printr-un afiş şi câteva cuvinte:

''Vreau să fiu vocea studenților din SNSPA! Într-o universitate în care sunt majoritare persoanele de sex feminin, nu trebuie să vă reprezinte un băiat. Votează omul potrivit, la locul potrivit!!!'' 

Cu siguranţă semnele de exclamare scrise în exces accentuează devotamentul faţă de sine de care dă dovadă domnişoara. Odată făcut public un astfel de mesaj ''electoral'' trebuie să-ţi asumi demn greşeala. Din punctul meu de vedere ''omul potrivit, la locul potrivit'' nu este cel care judecă atât de primitiv, un om cu o campanie agresivă ce denotă lipsă de viziune. Implicit, o asemenea vehemenţă trădează un comportament decizional iraţional.

Mergeţi la vot şi fie ca cei mai potriviţi să ne reprezinte! Indiferent de sex, vârstă, statură, etc.


Trimiteți un comentariu