Andi Miron

Cu cine votăm în turul al doilea?

A trecut primul tur al alegerilor prezidenţiale şi abia acum putem alege ''răul cel mai mic''.

Cine votează Iohannis? Tinerii neinformaţi sau în general, persoane neinformate. O mare parte dintre cei care vor vota Iohannis nu cunosc ''echipa'' pe care o are candidatul ACL în spate. ACL înseamnă alianţa PNL + PDL. Iohannis este o marionetă dirijată de către oamenii regimului băsist, regim care și-a bătut joc de cetățenii acestei țări 10 ani de zile. Mai exact, gloata băsistă de la PDL este formată din: Mihai Răzvan Ungureanu, Blaga, Videanu, Blejnar, Berceanu, Anastase şi mulţi alţi ''simpatici''.  Un număr mare al votanţilor este format din tineri neinformaţi, uşor de prostit, care cred că este cool să dai un hashtag #puieponta pentru că mușcă foarte ușor momeala cu ''vin comuniștii''.

Nu stema contează, ci echipa!

Pe lângă cei care votează Iohannis doar că să fie ''cool'', îi avem de cealaltă parte pe susţinătorii regimului Traian Băsescu care cunosc bine şi echipa profesorului de fizică cu 6 case dar şi ''planurile'' găştii în cauză.

Votând Iohannis, alegeţi să nu aruncaţi la gunoi mizeria lipită de România din 2004, ci să o înghiţiţi, alegeţi să va complaceţi în sistemul abject implementat de Traian Băsescu.

Nu omul are puterea, ci partidul! Partidul are prestigiul, partidul are bani, partidul decide. Iohannis vizează îndobitocirea generaţiei de mâine. Tinerii sunt uşor de influenţat pentru că majoritatea dintre ei nu au habar de politică.

Votaţi cum credeţi de cuviinţă! Rolul acestui post este acela de a informa, de a accentua anumite aspecte trecute uşor cu vederea de către mase.

Trimiteți un comentariu