Andi Miron

Cum să te îmbraci de Halloween. Manual de instrucţiuni.

Costumele tradiţionale de Halloween sunt cele ce întruchipează figuri supranaturale, monștri, fantome, vrăjitoare, diavoli, etc. N-am sa-i înţeleg niciodată pe cei care se costumează pe 31 octombrie în ţinute care s-ar preta mai degrabă zilei de 1 iunie sau unor alte ocazii cu totul diferite. Astăzi Halloween-ul înseamnă mai puţini vârcolaci şi vampiri, ci mai multe persoane deghizate în zâne, personaje Disney, fel şi fel de pomi fructiferi mergători, doctori, doctoriţe şi poliţişti, fotbalişti. 

Nu mare mi-a fost mirarea să văd în ziua de 31 octombrie un cetăţean deghizat în Moş Crăciun pe străzile Bucureştiului. Nu se poate să încurcăm ocaziile într-un aşa hal, dragi cititori... Având în vedere că există nişte grave confuzii şi anume faptul ca unii se deghizează de Halloween în ''zâna măseluţă'', este posibil ca de Paşti să ajungem să ne neghizăm în Moşi Crăciuni, craciuniţe, reni. Astfel, de Crăciun vom ajunge să ne deghizăm în stripperi şi stripteuse.

Ţinând cont de faptul că dresscode-ul de Halloween nu se mai respectă în ziua de azi, nu ar fi ceva ieşit din comun ca de la anul să intre în trend costumele ce vor întruchipa bucătari, controlori de RATB, politicieni, parcangii, combinatori de telefoane şi spălători de parbrize.


Dacă nu ştii cum să te îmbraci de Halloween, cel mai bine ar fi să o contactezi pe Iulia Albu.


FotoFoto
Foto 
Foto
Foto

Trimiteți un comentariu